Sukkaprojekti tuli sitten päätökseen eilen ja juu, uutta en aloita ennen syksyä. Kesä kun on täällä yhtä kiirettä ilman neulomista ja kortteiluakin. Itseni kanssa sovin tuossa, että poikkean ihanaan lankaliikkeeseen ja askartelupuotiin vasta lokakuulla kun kesän asiat on saatu hoideltua.

Nämä sukat syntyivät siis erään lankapuodin, jolla on kirpparilla sellainen myyntisoppi, langoista. Lankaa oli 300g ja vain 50% oli villan osuus. En uskonut kyllä riittävän 3 pariin. Alhaalla olevat sukat tein 36-37 jalalle. Molemmat sukat otin eilen mukaan, jotta kekkereiden emäntä sai valita kummat ottaa, hieman kun tuota kokoeroa kuitenkin oli. Toiset jäi sitten itselle varastoon. Sukkia on tälläkin hetkellä miljoona paria, niin käyttöön en noita korkkaa ennen syksyä. Ylimmät sukat tein miehen veljelle varastoon. Hän saa nämä sitten kesällä...

Hirveen ihanat istujaiset oli ja todella mukava oli nähdä tyttöjä ja kuulla miten elämä tällä hetkellä kuljettaa. Ja kuljettaahan se... Viemäni skumppa ei ollut kaksista, mutta muuten ilta oli täydellinen.

Ps. Muistakaahan nyt osallistua arvontaan, alkaa olla viimeiset ajat sen suhteen. Sunnuntaina laitan tietoa, että ketä se arpa sitten suosi.