Tällaisia hempeitä sukkia syntyi meikäläisen puikoista. Alunperin piti neuloa vain kummitytölle, mutta lankaa oli sen verran reilusti vielä, että hänen siskolleenkin tekaisin samalla teemalla.

Oikealla olevat 7-vuotiaan sukat, yhteensä 44 silmällä tehdyt. Pohjan kokonaispituus 22cm. Langan menekki 85g. Vasemmalla olevat 5-vuotiaan sukat, yhteensä 44 silmällä  tehty. Pohjan kokonaispituus 19cm. Langan menekki 65g. Molemmissa sukissa käytetty sukkista, sekä "mitälie" vauvalankaa.

Kantapäissä suurin ero näiden sukkien osalta. Vasemmalla olevissa on neulekirjan ohjeen mukainen loivempi kantapää ja vasemmalla olevissa äitini opettama versio. Nämä ensimmäiset tähän astiset olen tehnyt tuolla loivemmalla ja nyt siirryn tuohon äitini versioon. Lapsella (alle 5 vuotiaalla) pysyy tämä loivempikin varmasti jalassa, mutta näihin olisi saanut kyllä toisiinkin tehdä tuon jyrkemmän kantapään. Mietin pitkään, että puranko sukat ja muutan tuon kantapään... Järki ja kahden ihmisen sana kuitenkin painoivat sen verran. Kyse kun kuitenkin on sukista joita käytetään vain hetki... (Ei ne kauan mahdu, eikä ole  vaaleanpunaisen akryylilangan elinikäkään kovin pitkä...)

Näillä mennään, harmitus kova tuosta kantapää asiasta, mutta eiköhän se siitä... Seuraavat ns. jämäsukat on jo puikoilla ja kauratonttujakin pitäs keretä väsäilemään...